tiistai 22. huhtikuuta 2008

Maanantai: Santa Monica

Tämä päivä kuvina:



Tämä on lähinnä Satikselle - biisibongausta kertaheitolla neljästi! Kotikadulla tälläsiä ohjeita löytyy.



TM ratissa! Hertziltä haettu Chevy Impala on aikas ihana. Alunperin piti ottaa vähän huokeampi ja pienempi auto, mutta kävi ilmi ettei niihin ollutkaan saatavilla navigaattoria. Upgrade-teema siis jatkuu..





Santa Monicassa käytiin shoppailemassa, mutta varsinaiset hankinnat jäivät väliin ko hinnat ei olleet mitään superhalpoja.. huomista outlet-retkeä odotellessa!







Santa Monican rantaa. Ei paskempaa. Melkein tekee mieli jättäytyä kotilennolta pois ja "unohtua" tonne biitsille. Ja jep, horisontti vinossa. Saa valokuvakritiikot taas aihetta nipotukseen.



Tässä AD, joka on kahlannut Tyynessä ensimmäistä kertaa elämässään. Kuten Hipe sanois, täällä on varsin ihmisenmentävä ilmasto.



Huvipuisto Santa Monica Pierillä. Megakokoisen laiturin yhteydestä löytyi mm. BubbaGump Shrimp restaurant sekä "kaikenlaista yrittäjää", eli sellasta perus-turistikrääsää pilvin pimein. Joku rikoskin siellä oli tapahtunut, nähtiin Losin kyttäpolisit tositoimissa! (Maleksimassa auringossa virkapuvuissaan ja kyselemässä yhdeltä äijältä kahdeksan miehen voimin jotakin oleellista.)



"Mehän voitais syödä lounaaksi jotain pientä ja kepeetä". Steak Sandwich sekä joku talon hampurilainen. Ei ihan jaksettu kokonaan, AD kyl pisti parastaan ja melkein hotkas kaiken.



IHANASTA (mutta superkalliista) liikkeestä bongattu DC-vivahteinen AC-terveinen Satikselle! Inside-jutut, parhaat jutut!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Awwww :D

Inside-jutut parhaat jutut <3

Anonyymi kirjoitti...

Oiii... Oliko se just tuolla Santa Monicassa, missä on se pitkä laituri mikä näkyy "aina" kaikissa leffoissa!

Kyllä, ihmisenmentävä ilmasto. : )