tiistai 22. huhtikuuta 2008

Täällä ollaan!

Marina Del Rey, siellä ollaan pitkän Juva-Helsinki-Frankfurt-LA -matkan jälkeen vihdoin, tosin yöunetkin ehdittiin tässä välissä ottaa. Tulikin aika tarpeeseen, allekirjoittanut on sinnitellyt pari vuorokautta muutaman tunnin unilla - nekin autossa ja lentokoneessa pätkittäin kuorsattuja.

Hotelli on mukava, vuoteet superisoja ja kaikki siistiä. Aamiaispannukakut (mustikkaa, tietty, blueberry pancakes!) ja setit testattu, nami nami :) illalla käytiin viereisessä Casa Escobar -raflassa juomassa pullo punkkua ja syömässä varmaan joku kilo lihaa.. reissun teema on selkeästi UPGRADE tähän mennessä! Koneessa päästiin beisikki turistiluokasta Economy plussaan (pyysimme nätisti viereisiä paikkoja, kun meidät oli lätkitty eri puolille konetta samasta varausnumerosta huolimatta), Escobarissa tilaamamme viini oli loppunut joten saatiin samoilla pennosilla parempi.

UPGRADE, MAN!

Satama-allasalueella käytiin aamukävelyllä, taivas on pilvetön mutta lämmintä "vain" viitisentoista tällä hetkellä. Pieni tuulenvirekin käy mereltä, mutta hyvin tarkenee hamosella ja lipokkailla.

Pikainen merkintä tuli tästä, piti vain testata saanko näppärästi kuvat siirrettyä kännykästä esille - noi oikealla digillä otetut jäävät varmaan kotona käsiteltäväks kert ne on niin superisoja eikä jaksa millään MS Paintilla skaalailla.

Tässä aamupalaa ja hotlan allaskahvilaa/baaria.




Seuraavaksi tepsutellaan hakemaan vuokra-auto parinsadan metrin päästä, sitten tutustumaan Santa Monican shoppailumahdollisuuksiin! Oh, the endless possibilities. Uikkarit pitäis saada.

0 kommenttia: