tiistai 22. huhtikuuta 2008

Maanantai: Malibu

Santa Monicasta lähdettiin "jätskille Malibuun" rantatietä pitkin. Ajoaika joku parikyt minuuttia ja ihan järjettömän hianot maisemat. Vuoria ja kukkuloita, sekä niiden ja meren hintsun kapealla välikaistaleella mutkittelevä rantatie. Surffareita, (kuulemma) filmitähtien koteja, ääretön meri ja aurinkoa aurinkoa aurinkoa... huokaus.



AD virnuaa, TM keskittyy. Se on toi Impalalla ajelu vakavaa puuhaa.

Ajeltuamme aika pitkään tuota Malibun aluetta rantatietä pitkin pohjoiseen hoksattiin, että ei tässä taida sellaista varsinaista keskustaa ollakaan. Lonely Planetin matkaopas tiesi kertoa samaa. Päätettiin kääntyä takaisin, mutta koska mitään uukkareita ei noin vauhdikkaalla raitilla ihan hetsillään pystynyt tekemään, valitsi TM kääntöpaikaksi seuraavan poikkitien.. kyltti kuitenkin kertoi, että tien päästä löytyis Paradise Cove -niminen kahvila, ja päätettiin että siellähän ne jäätelökaffit sitten vissiin vetästään.

Ja onneks päätettiin. Löytyi jyrkkien rinteiden väliin piiloutuva poukama, caravan home -leirintä ja uskomattomat jälkkärimätöt. Sekä niiiin loistava henkilökunta.



Niin, se terveellinen lounas..? Kuvassa 7 dollarin hintaluokkaa per annos olevat choc chip cheese cake (valehtelematta varmaan puolen kilon pala, meillä on iso köntti sitä täällä doggie bagissa tuotuna vielä huomiseksi) sekä strawberry cake tai joku vastaava - vaaleaa kakkua, rutosti tuoreita mansikkasiivuja, paksua vaniljajäätelöä ja kermavaahtoa.. voi olla, ettei pariin päivään tee mieli makeaa!






Tuossa vielä parit otokset yleistunnelmasta. Paikan nettisivut löytyvät näemmä täältä, suosittelemme lämpimästi ohikulkeville :) kyseessä on vieläpä hauskan tarinan omaava perheyritys, voiskohan ne adoptoida kiltin AD:n työläiseksi ja vakituiseksi asukiksi..?

Paksujen, herkullisten ja erittäin täyttävien kaakkusten jälkeen lähdettiin huristelemaan kohti "kotia". Mietittiin, että matkalla vois vielä käydä hakemassa aurinkorasvaa (kyl, vasta nyt, tiettyhän ensin piti polttaa hartiat että sai aikaiseksi sellaista hommata), ja bongattiin Malibun keskustantapainenkin viimein. Löydettiin kosmetiikkaa, kuivaa purtavaa ja juomia myyvä CVS Pharmacy, eikä sitten ihan aurinkorasvoilla selvittykään.

Maybellineä, Tigiä, Paul Mitchelliä, kaikkea mahdollista naiselle tuikitarpeellista settiä öbaut kolmanneshintaan siitä, mitä kotimaassa. Lisäksi isossa osassa tuotteita jokin "2 yhden hinnalla" tai "toinen tuotteista puoleen hintaan" -tarjous. Krääsää, krääsää, hyllymetreittäin kosmetiikkaa, aurinkorasvoja, jopa 8 dollarin yöpaidan lunastin kun ei sellaista sattunut mukaan.
Kassalla arvonnan tulos: kahden neidin ostokset yhteensä yli 400 dollaria. Voi sanoa käyneensä.

Päivästä uupunut TM se tuolla jo vetää sikeitä, AD ajatteli vielä lueskella kirjaa tai irkkailla.

Huomenna jonnekin superisoon outlettiin, missä kuulemma lähtee järki. Onneks ei ole miehiä mukana, ne olis näissä hommissa vaan jaloissa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Tätäkin reissua voi siis seurata =)
Ihanan nostalgisia tunnelmia kun itse noissa just samoissa maisemoissa olin about kolme vuotta sitten. Uskomatonta. Hitto. Mä haluun sinne takas kans.
Pitäkää yllä Cheerios-kulttuuria :D

Salanimi kirjoitti...

Oi ihanaa! Tuon juustokakun voisitte lähettää tänne Suomeen, voisittehan? Deehooällällä? tms? Pliis :O)

Naattikkee, näyttääpä hiukan ihanalta! Mukavia päiviä sinne!

*itKuPiLLi* kirjoitti...

No te ootte tosi vauhdikkaita mimmeja. Ei oo ihan niin helppoo autoilla nailla kulmilla.

Kiva seurata matkaanne tutuissa maisemissa. :))

t. Itkupilli Los Angelesista!