torstai 24. huhtikuuta 2008

Keskiviikko: Breaking the law in Hollywood

Krapulapäivä.. aikamoista lötköilyä koko aamu. Olis ollut Smashing Pumpkinsia tarjolla töllisteltäväksi RockWalkilla (suomeksi: kädenjälkiä katulaatoissa), mutta vähän kämäsesti olivat pistäneet häppeningin ajaksi "noon". Mitä ihmettä? Eihän siihen aikaan minkään maan musiikoiden pitäisi ryömiä vielä edes koloistaan. Lähdettiin Hollywoodia kohti enivei, vaikka siellä ensi viikollakin pari päivää vietetään.

Näin jälkeenpäin ajatellen olis ehkä voinut tän päivän retki jäädä tekemättä. Miksikö? Siksi.


Päätettiin siis enivei mennä käymään siinä RockWalkilla (kuvia tuonnempana), mutta pysäköitiinkin auto vähän kehnosti. Jos oltais palailtu epäonnisesti valitulle parkkipaikalle 3 minuuttia myöhemmin, olis sen biilin saanutkin sitten metsästää jostain hinattujen autojen Salaisesta Sijainnista - jos edes olis hoksattu, mitä on tapahtunut. Mutta ku me vaan tehtiin kuten ne toiset! Eli ne, joiden auto lopulta sitten lähti kyttäpolisin ja sen hinausystävän matkaan meidän tilanteen selvittyä..

150 dollarin sakot tsi-tsing! Syödäänkin sitten jotain dollarin (!) McNugetteja vissiin seuraavat pari päivää. Ihan kiva tarinahan tolla hinnalla irtosi kotiin tuotavaksi, mut oishan sillä saanut jotain muutakin. Esim. hienoja mekkoja.

Muuta tänään tapahtunutta:


Paikallinen orava aamupalalla kanssamme! Piti ottaa poseerauskuva, mutta ponkaisi reippaana melkein ulos kuvasta.




Breakfast Burrito hotlan allasravintolasta. Papumöösiä, riisiä, munasörsseli-burrito. TM:n Eggs Benedicte. Kyllä. Ravitsevaa settiä..


Joku katu jossain, liekö läntistä Hollywoodia tämä. Ja tietty joku ihana linnunkakki lasissa.

Tarkimmat huomaavat kuvassa huumoria. Heko heko heko. Stevellä oli muuten huikeen pitkät sormet! Tämä omistettu Ollille.



Suosittelemme myös: autoretkeä Beachwood Driven loppuun, josta on kivat Hollywood-kyltti -näkymät sekä kuvassa näkyvä "kiva pikku maisemakuva" kaupunkiin päin. Tien päästä löytyi myös ihana ratsastustalli, josta voi vuokrata heppoja esim. tunniksi. Niitä oli kymmeniä! TM saattoi hieman kyllästyä, ku AD:n oli ihan pakko rapsutella ja paijata ja koirankin kanssa kaveerata.. ihana paikka. Adoptoiskohan ne yhden palelevan suomalaisen hommiin hoitelemaan elikoita ja katselemaan näitä näkymiä aamusta iltaan?

Tottahan toki kyltti- ja heppakuvat ovat tuolla kamerassa, joten niitä ei nyt sit tässä näy. Jospa muistaisin lisätä myöhemmin kun saan muistikortit kotona purettua & kuvat pienennettyä järkeviksi :)

Downtown LA. Hurautettiin ohi kotimatkalla.


Pienet seinämuraalit käynyt sitten joku sutasemassa. Ihan hillittömän kokoiset. Tää kuva on AD:n hanille - se odottaa kieli pitkällä pelin julkaisua..



Illan viimeiseksi taidekuvaksi jääköön tunnelmoiva ja elämänmakuinen otos AD:n matkatavaroiden henkeäsalpaavasta organiseerauksesta...

Aika ottaa unoset, huomenna edessä ihan järkky matka San Fransiscoon. Tai no, mähän vaan istun etupenkillä, mutta toi peiton alla syvässä unessa kuorsaava toukka meinaa ajaa koko matkan yksin. Hullu se on, minkäs teet.

PS: Kommenttiboksiin jutellut Itkupilli-henkilö (+ mahdolliset muut LA:n alueella vaikuttavat henkilöt), jos haluat tulla katsomaan Poets of the Fallin keikkaa tiistaina House of Bluesiin, jätä sähköpostiosoitteesi :)

3 kommenttia:

Tommy kirjoitti...

GTA IV...helvetin hyvät mainokset. :)

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Hei joo, ma kylla haluaisin tulla sinne kattoon, mulla on niin ikava suomalaisia, siis ens tiistaina?

No hei, mun email on:

kirsi007@gmail.com

Salanimi kirjoitti...

Siis sullahan on matkatavarat yhtä hyvässä oordingissa kuin mullakin aina reissussa - Wau!

Hui, polliisia olisin kyl pelästynyt ja nähnyt jo itseni suunnilleen guantanamossa tms :O)