perjantai 1. helmikuuta 2008

Yllätys-Chicago

No ei kai sitä nyt aina voi hoksata, että lennolla onkin yhden välilaskun sijasta kaksi. Kökötellään siis pari tuntia sitten Chicagossa.

Ehtisköhän siinä ajassa käydä hakemassa pirssillä jonkin matkamuiston kentrumista?

Tuota Las Vegasia muuten pähkäiltiin taas uusiksi. Kumpaakaan kun ei oikein välttämättä kiinnosta uhkapelailu, tissibaarit eivätkä valospektaakkelit, niin vaihtoehtona olis piipahdus San Fransiscoon. Matka on kyl aika pitkä (382 miles = 614 kilomeetteriä = Helsingistä Ouluun noin öbaut), mutta jos sen ottais ihan huviajelun hengessä. Kattelis paikkoja. Kävis maantienvarrella pannareilla. Merenrannoilla tauolla jos reitille sattuu. Varais reissuun pari päivää.

Jaksaiskohan kuski?

Hitto, kohta ollaan Ison Tyynen rannalla. I can't believe it.

Päiviä jäljellä: (hetkinen, asennetaanpas ihan countdown-laskuri!)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tieda minka verran olette matkustelleet aikaiemmin, mutta kahden tunnin koneenvaihdon aikana ette kylla ehdi yhtaan mihinkaan. Eli odotelkaa vaan kentalla!

Miltzu kirjoitti...

Jep ei kannata alkaa edes harkita kentältä poistumista Chicagossa ellei vaihtoaikaa ole vähintään 5-6 tuntia. 2 tuntia voi tehdä jopa tiukkaa jos on immigrationissa jonoja, normaalinakin päivänä siinä jonossa saa seistä puolisen tuntia.

Las Vegasissa on paljon tekemistä ja näkemistä vaikkei pelaakaan, se on vähän kuin ruotsinlaiva kertaa tuhat :) Ja jos sinnepäin menee niin kannattaa samalla tsekata Hoover Dam ja sen alueen rotkot ja vuoret, on muuten aivan käsittämättömän upeita maisemia!

Mutta ajelu friscoonkaan ei kuulosta yhtään huonolta idealta. 600 mailia ajaa USA:n hyvillä teillä kuitenkin melko nopeasti ja näkemistä varmasti on matkalla.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tuo oli vähän huumorilla heitetty tuo idea ilmoille - veikkaan, ettei ton reissun jälkeen muutenkaan ylimääräiset turisteilut hotsita. Frankfurtissa pysähtyessä aikaa olis joku 8h mutta voi olla ettei sielläkään paljoa "piipahdella" :D

Grand Canyonistakin nyt tietty käytiin haaveilemaan..