perjantai 1. helmikuuta 2008

Six Flags ja Fresnon arvoitus

Tänään puheltuja asioita:

  • Six Flagsin huvipuisto: hurjat vuoristoradat.
  • San Fransiscoon ajeleminen rantareittiä pitkin, viis siitä kauanko menee. Tm sanoo, että Fransu on sen kaupunki, on ollut siellä ennenkin, ja et siel on ihanaa.
  • Fresnon kaupunki - miksi nimi on niin tuttu? Onko se ollut jossain isossa leffassa lähiaikoina? Miksi? Lueskelin Wikistä kaupungin faktoja, mutta en löytänyt sieltä sellaista tapahtumaa, josta Fresno olis erityisesti voinut jäädä mieleen.

    Hauska facta, tho: "Notable residents: Susan Montgomery Williams - Blew the largest bubblegum bubble ever measuring 23 inches (580 mm) in diameter"
Toi matkahan olis tosiaan pitkä. Nakkasen tähän kartan kiinnostuneille:



Että jos meinataan ihan parissa päivässä selvitä (jotta jää viikko aikaa Losissa), pitää hurauttaa silleen kuitenkin suht rivakasti yhteen suuntaan. Muutenhan olis hauska mennä vaikka matkalla yöpymään Fresnoon (selvittämään Mysteeri), tai johonkin pieneen rannikkokaupunkiin.

Hmm hmm hmm. Vegasin tilanne näyttäis muuten heikolta tällä hetkellä, mutta kun äsken muistettiin myös yks juttu..
  • Grand Canyon..

3 kommenttia:

Sanat on kirjoitti...

101 ehdottomasti, ainakin toiseen suuntaan. Hidasta se tosin on... Pysähtymisen arvoisia paikkoja Santa Cruz, Monterey, ne nyt ekana tulee mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Itse pari vuotta sitten ajelin LA-SF välin tuota aivan rantaa, vanhaa Highway 1 pitkin. Upeat merimaisemat jotakuinkin kokoajan, mut tie on kovin mutkikas ja mäkinen, että ei siinä mitään huippuaikoja pääse ajamaan. :)
Matkalle osuu myös Hearst castle, jos on aikaa ja kiinnostusta, niin voi käydä katsomassa miten ennen vanhaan asuttiin isosti ja leveästi. :) Santa Cruzin pienoinen surffimuseo katsii käydä tarkastamassa jos täällä pysähtyy.

Autovuokraamoista kannattanee tarkastaa Enterprise (www.enterprise.com) ja Alamo (www.alamo.com), molemmat isoja ketjuja, hinnat varsin siedettäviä, vakuutukset tosin jotakuinkin tuplaa päivähinnan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos mahdollista, kannattaa myös tsekata Carmel. Aivan ihana valkohiekkainen rantsu ja muutenkin kiva pieni kaupunki.